“Zou Suzanne aangevallen of zelfs opgegeten zijn door een krokodil, haai, slang, spin of kangoeroe?” Het antwoord is natuurlijk “Nee”. Suzanne heeft het de laatste anderhalve maand enorm druk gehad en daardoor geen tijd gehad om een nieuw verhaaltje te schrijven.
_DSC6410

Op 7 mei is namelijk mijn moeder geland in Brisbane. Met haar en Sarah ben ik naar Tim en Suzanne gegaan in de Sunshine Coast. Daarnaast ben ik met mijn moeder en Rhys, als onze Australische gids, naar de Gold Coast gegaan. En verder hebben we ons vermaakt in en rondom Brisbane zelf.
Ondertussen had (en heb) ik het ontzettend druk met school en… Masterchef Australia kijken!

_DSC7665Verder zijn Danielle en Martine 29 mei geland en ook met hen zijn we door Brisbane gewandeld en we zijn naar North Stradbroke Island gegaan.
Mijn moeder is gistermiddag weer in het vliegveld naar huis gestapt en mijn zussen zijn eergisteren vertrokken met een camper richting Cairns.

En ik… ik heb het nog steeds heeeeeeel druk met school. Morgen zou ik namelijk vier deadlines hebben, maar gelukkig zijn er 3 verzet. Maar dan nog wil ik alles zo snel mogelijk af hebben, want daarna ga ik ook mee naar Cairns.

Qua lessen heb ik alleen dadelijk nog les en morgenochtend en dan heb ik (op 1 week na) 3 maanden zomervakantie! Vandaar dus ook dit korte berichtje. Ik zal alles uiteindelijk met geuren en kleuren beschrijven, maar nu ga ik weer verder met tekenen…. heel veel tekenen.